Paweł Loroch
Aldona Janasik, Dorota Zarczuk
Sztuka usługiwania. Jak zostać dobrym kelnerem w.5
praca zbiorowa
Dobra kuchnia. Kanapki dla dzieci
Tomasz Strzelczyk
Oddasz fartucha 4 Zapraszam do stołu! z autografem
Arto der Haroutunian
Vege Smaki świata
Justyna Mrowiec
Domowe nalewki
Małgorzata Mossakowska-Górnikowska
Wegańska patelnia
Tomasz Cegielski
Umami. Jak smakuje Japonia
Joanna Zielewska
Air Fryer. 28 dni na talerzu
Joanna Zielewska
Keto lunchbox
Thomas Engqvist
Kulinarna Wiola. Ciasta i ciasteczka w.2
Małgorzata Staszczak-Ciałowicz
Smok pod beszamelem. Czyli o jedzeniu w Krakowie
Magdalena Makarowska
Air fryer w insulinooporności. 100 dań
Katarzyna Różycka, Leyla Moushabec
Kultury smaków
Robert Tuesley Anderson
Przepisy kulinarne ze świata Tolkiena
Alicja Rokicka, Kira Pietrek
Grecja dla zielonych
Jakub Przeździecki
Coomfort food
Karolina Gawrońska
Wegańskie słodycze
Erin Indahl-fink
Biblia energetycznych koktajli proteinowych
Severine Auge