-10%
Dostępność: Brak

3, 4 lub 5 składników, parę minut na przygotowanie
200 łatwych przepisów z 5 kontynentów
Do 6 składników, żeby ograniczyć wydatki
NOWY KULINARNY PRZEWODNIK PODRÓŻNIKÓW
Podróżowanie stało się coraz popularniejsze i również w Polsce pojawiły się restauracje serwujące dania z całego świata. Modne wyprawy do Tajlandii i Japonii spowodowały, że na polskie stoły trafiło sushi. Od kilku lat także kuchnia amerykańska uwodzi swoimi burgerami, bajglami oraz daniami z grilla i z rusztu. Natomiast jeśli chodzi o słodkości, blogi i książki kulinarne rozpropagowały: brownies, cheesecakes (serniki), donuts (pączki) czy muffinki.
Nie należy się bać przygotowywania egzotycznych dań, ponieważ książka maksymalnie upraszcza techniki gotowania i ogranicza potrzebne składniki, które w tradycyjnych (zwłaszcza azja...
  • Autorzy:
  • Wydawnictwo: Jedność
  • Rodzaj okładki: oprawa: twarda
  • Data premiery: brak informacji
  • Liczba stron: 416
  • Wymiary: 20x26,8 cm
  • EAN: 9788379719969

  Aktualnie niedostępny

Potrzebujesz pomocy?
Pon - Pt. 9:00 - 17:00
tel. 22 836 54 45