Pomoc
pn.-pt.
9:00-17:00
tel. 22 836 54 45
Opinie o Księgarni:
Michalina P.
Nawet przy problemie z płatnością, księgarnia szybko zareagowała i anulowała błędne zaproszenie.
Minta S.
Transakcja przebiegła bardzo sprawnie. Towar był dostarczony na czas i to w bardzo gorący czasie przed Bożym Narodzeniem. Polecam zakupy w tej księgarni:)
Andrzej W.
Książka pięknie wydana.
Dostawa natychmiastowa, kurier bardzo uprzejmy!
Dziękuję
TOP10:
Dziękujemy.
Twój adres został dodany do listy oczekujących na ten produkt.
Powiadomimy Cię, gdy tylko stanie się on dostępny.
Twój adres został dodany do listy oczekujących na ten produkt.
Powiadomimy Cię, gdy tylko stanie się on dostępny.
Chemia żywności Tom 2
Oprawa: miękka | Wydawnictwo: WNT
Aktualnie niedostępny
W tomie 2 omówiono:
- składniki wpływające na reologiczne cechy żywności;
- rolę rodników, utleniaczy i przeciwutleniaczy;
- nieodżywcze substancje prozdrowotne pochodzenia roślinnego;
- alergeny, toksyny, mutagenne i rakotwórcze składniki żywności;
- właściwości, funkcje i zasady stosowania dodatków do żywności;
- chemiczne właściwości i działanie suplementów diety;
- techniki i zasady przeprowadzania analizy żywności
Książki pokrewne
Recenzje
Napisz własną recenzję
Detale techniczne
Oprawa: miękka | Ilość stron: 328 | Wydawnictwo: WNT | Data premiery: 2015-09-29 | Wymiary: 16.5x23.5cm | EAN: 9788379262434