Depresja. Jedzenie które leczy
Jak w naturalny sposób możemy zapobiegać depresji, jak wspomagać organizm w czasie choroby? Na te pytania odpowiadają Karolina I Maciej Szacillo, autorzy książki.
Korzystając z najstarszego systemu medycznego ajurwedy oraz współczesnej dietetyki, autorzy radzą w jaki sposób przeciwdziałać depresji, jak podnieść życiową energię oraz jak odróżnić depresję od okresowego spadku nastroju.
W książce Depresja. Jedzenie, które leczy znajdziesz m.in.:
80 przepisów na główne posiłki i przekąski, a także kiszonki, mieszanki przypraw, naturalne suplementy oraz napoje podnoszące poziom energii
Książkę uzupełniają przykła...
- Autorzy: Karolina i Maciej Szaciłło
- Wydawnictwo: Zwierciadło
- Rodzaj okładki: oprawa: broszurowa
- Data premiery: 2018-08-22
- Liczba stron: 272
- Wymiary: 19x24 cm
- EAN: 9788381320443