produktów: 0

    0,00

    Przejdź do koszyka »
    Szanowny kliencie używamy cookies w celu świadczenia usług. Jeśli nie blokujesz tych plików, to zgadzasz się na ich użycie. Możesz samodzielnie zarządzać cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.

    Pomoc

    pn.-pt.

    9:00-17:00

    tel. 22 836 54 45

    Opinie o Księgarni:

    Władysława T.
    szybkość dostawy, proszę jeszcze o uwzględnienie kuriera z mozliwościa płatności kartą to ocena będzie na 6, pozdrawiam Krystyna Trzcińska
    MagdalenaO.
    Profesjonalna i szybka obsługa, staranne zapakowanie książek - i co najważniejsze sama ich jakość - na duży plus.
    Bronisława M.
    Szybki serwis.
    test

    Oliver Jamie

    Jamie Cooks Italy

    Oprawa: Twarda z obwolutą | Wysyłamy w: Realizacja 3-5 dni roboczych
    Wydawnictwo: Penguin Books

    Dostępność: 17 egz.

    Informacje o dostępności są aktualizowane raz na godzinę.

    Pełna weryfikacja następuje podczas realizacji zamówienia.

    Skontaktujemy się z Tobą, jeśli czas realizacji może ulec zmianie.

    cena:107,42
    cena detaliczna: 115,50

    Jamie returns to cooking the food he loves the most, getting right to heart of the Italian kitchen in his ultimate go-to Italian cookbook. He shows you that truly authentic Italian cooking is simple, beautiful and achievable.

    Jamie's Channel 4 series Jamie Cooks Italy is on every Monday at 8:30pm . . . find all of the recipes and more inside.


    This wonderful, best-ever collection of recipes, deliver on big flavours and comfort; a celebration of truly great Italian food you'll want to cook for yourself, your friends and your family. From this week's episode . . .

    · BAKED TIELLA RICE with beautiful sea salt mussels, courgette, cherry tomatoes, white wine and creamy Parmesan.

    · CORTECCIA. Easy-peasy homemade pasta, perfectly designed to hold Jamie's fresh broccoli and tangy cheese pesto, making every mouthful delicious.

    · SUMMER FISH STEW. A luxurious, one-pot wonder celebrates fish and seafood with blow your mind flavours.

    · ORICCHIETTE is one of Jamie's favourite pasta shapes. He makes it with aubergines and black chickpeas, or tomatoes and broad beans.

    Featuring 140 recipes in Jamie's fuss-free and easy-to-follow style, the book has chapters on Antipasti, Salads, Soups, Pasta, Rice & Dumplings, Meat, Fish, Sides, Bread & Pastry, Dessert and all of the Italian basics you'll ever need to know.

    Jamie fell in love with Italian food 25 years ago. Now he's sharing his ultimate recipes, a mixture of fast and slow cooking, famous classics with a Jamie twist, simple everyday dishes and more indulgent labour-of-love choices for weekends and parties. VIVA L'ITALIA!

    Don't wait, order Jamie Cooks Italy now, and be the first to try food that will transport you straight to the landscapes of Italy.

    Czyszczenie magazynu
    Książki pokrewne

    Recenzje

    Nie ma w tej chwili żadnych recenzji.

    Napisz własną recenzję napisz recenzję

    Dodaj recenzję

    Ocena:
    Twoje imię i nazwisko:
    Twoja recenzja:

    Detale techniczne

    Oprawa: Twarda z obwolutą | Ilość stron: 408 | Wydawnictwo: Penguin Books | Data premiery: 2018-08-25 | Wymiary: 19.5x25.0cm | EAN: 9780718187736

    Bestsellery w kategorii: "powieść"
     
     
    Metody płatności Nasi partnerzy logistyczni Sprawdzona usługa
    Metody płatności: Za Pobraniem, MasterCard, Visa, PayU, PayPal Nasi partnerzy logistyczni: FedEx, Inpost, Ruch
    • Szybka dostawa
    • Ochrona konsumenta
    • Polityka prywatności
    • 14-dniowe prawo zwrotu
    • Bezpieczne płatności
    • Szyfrowanie SSL
    Najpopularniejsi Autorzy Znajdziecie nas

    Wojciech Sumliński

    Wiktor Suworow

    Sławomir Cenckiewicz

    Rafał Ziemkiewicz

    Dorota Kania

    Bronisław Wildstein

    Wojciech Cejrowski

    Marcin Wolski

    Tadeusz Płużański

    Marek Jan Chodakiewicz

     

    Andrzej Nowak

    Norman Davies

    Bohdan Urbankowski

    Dietrich Von Hildebrand

    Filip Musiał

    Józef Mackiewicz

    Paweł Wieczorkiewicz

    Gilbert Keith Chesterton

    Adam Szustak

    Clive Staples Lewis

    Jacek Pulikowski

    Aleksander Posacki

    Waldemar Chrostowski

    Nick Vujcic

    Richard Rohr

    Scott Hahn

    Jan Paweł II

    George Orwell

    Jacek Piekara

    Vladimir Volkoff

    Waldemar Łysiak

    Jean Raspail

    Sergiusz Piasecki

    Agatha Christie

    J.R.R. Tolkien