O dobrym jedzeniu. Opowieści z pola, ogrodu i lasu
Gdy po latach niedoborów zachłysnęliśmy się bogactwem towarów w na sklepowych półkach, z zachwytu zapomnieliśmy o tym, co rodzime, dobre i zdrowe. Dopiero niedawno przestały nam wystarczać sztuczne warzywa z supermarketu. Ale żeby na rynek znów trafiła wartościowa żywność, potrzebni są ludzie, którzy ją wyprodukują. I o nich opowiada ta książka. Bohaterowie Agaty Michalak to pasjonaci, którzy często porwali się dosłownie z motyką na słońce. Ich determinacja trafiła jednak na podatny grunt. Choć dla wielu Polaków cena wciąż jest czynnikiem decydującym, coraz częściej kupujemy mniej, ale za to lepiej. Chcemy wiedzieć, co jemy, jaką drogę prz...
- Autorzy: Agata Michalak
- Wydawnictwo: Czarne
- Rodzaj okładki: oprawa: twarda
- Data premiery: 2017-03-01
- Liczba stron: 208
- Wymiary: 13,3x21,5 cm
- EAN: 9788380494503