Konopne gotowanie
nie tylko dla wielbicieli marihuany
Marihuanę wykorzystywano w kuchni od zarania dziejów. Jednak dopiero teraz podbija ona kulinarny świat. Jedzenie terapeutyczne działa dwustopniowo: po pierwsze wspomaga walkę z chorobami dzięki substancjom leczniczym, a po drugie poprawia humor i łagodzi stres. Korzyści zdrowotne spożywania marihuany w posiłkach zostały naukowo udowodnione.
Konopne gotowanie to jedyne takie kompendium. Znajdziesz w nim pełną, usystematyzowaną i podaną w bardzo przystępny sposób wiedzę na temat marihuany.
Dzięki tej książce:
dowiesz się, jak uzyskać receptę na medyczną marihuanę i jak to lekarstwo przyjmować,
poznasz przepisy na potrawy, które kuszą oczy, cieszą brzuchy i śnią się po nocach a są to sny piękne
- Autorzy: Anita Kilian-Kuźniewicz , Piotr Kuźniewicz
- Wydawnictwo: Znak
- Rodzaj okładki: oprawa: twarda
- Data premiery: 2021-05-05
- Liczba stron: 256
- Wymiary: 234x169 mm
- EAN: 9788324073719