-10%
Dostępność: Brak

Kiedy w 1994 roku Ania i John Borrellowie otwierali swój renomowany dziś hotel nad Jeziorem Białym, gości nie było jeszcze zbyt wielu, dlatego nie zatrudniono na stałe szefa kuchni. Zamiast tego właściciele odkurzyli przywiezione z podróży książki kucharskie i nauczyli młode mieszkanki pobliskiej wsi, jak przygotowywać dania, które wówczas wydawały im się obce i dziwne. Tak powstała oryginalna, bogata, wciąż zmieniająca się karta dań.

W kosmopolitycznej kuchni, otwartej i różnorodnej, wykorzystują oryginalne, inspirowane podróżami przepisy, lokalne produkty, także z własnego ogrodu, oraz sezonowe warzywa i owoce. Na liście win znajduje się obecnie ponad dwieście pozycji. Borrellowie zasadzili las, w którym wkrótce zaczęli zbierać grzyby dodawane do potraw, a niedługo potem również winni...

  • Autorzy:
  • Wydawnictwo: brak informacji
  • Rodzaj okładki: oprawa: broszurowa
  • Data premiery: brak informacji
  • Liczba stron: 178
  • Wymiary: brak informacji
  • EAN: 9788395750243

  Aktualnie niedostępny

Potrzebujesz pomocy?
Pon - Pt. 9:00 - 17:00
tel. 22 836 54 45