-10%
Dostępność: Mało < 20 (Wysyłka w 3-5 dni roboczych)

Untitled document
Jak przyrządzić wyśmienite domowe wędliny z różnych rodzajów mięsa? Prawidłowe przyrządzanie, przyprawianie, peklowanie, wędzenie i dojrzewanie takich specjałów, jak szynka, boczek czy kiełbasa kryje wiele tajemnic. Ta książka odkrywa je przed Tobą.
Przeczytaj i wypróbuj! Zacznij odżywiać się zdrowo i smacznie.
♦Jakie mięso wybrać na domowe wyroby
♦Jakim sposobem przyrządzić smakowitą wędzonkę, szynkę czy kiełbasę
♦Jak dojrzewać i przechowywać wędliny trwałe
♦60 sprawdzonych przepisów na szynki, boczki, kiełbasy surowe, salami, metki, kiełbasy myśliwskie, serwolatki, kaszanki, wątrobianki, salcesony, pasztety
Zostań ekspertem wyrobu domowych wędlin!
  • Liczba stron: 136
  • Wymiary: 14,9 x 20,9 cm
  • EAN: 9788370737665

35,00 zł

31,50 zł

- 1 +

Darmowa dostawa od 199,90 zł

Potrzebujesz pomocy?
Pon - Pt. 9:00 - 17:00
tel. 22 836 54 45