Tradycyjny smak. Wędliny. Wędzonki,szynki,kiełbasy
Jak przyrządzić wyśmienite domowe wędliny z różnych rodzajów mięsa? Prawidłowe przyrządzanie, przyprawianie, peklowanie, wędzenie i dojrzewanie takich specjałów, jak szynka, boczek czy kiełbasa kryje wiele tajemnic. Ta książka odkrywa je przed Tobą.
Przeczytaj i wypróbuj! Zacznij odżywiać się zdrowo i smacznie.
♦Jakie mięso wybrać na domowe wyroby
♦Jakim sposobem przyrządzić smakowitą wędzonkę, szynkę czy kiełbasę
♦Jak dojrzewać i przechowywać wędliny trwałe
♦60 sprawdzonych przepisów na szynki, boczki, kiełbasy surowe, salami, metki, kiełbasy myśliwskie, serwolatki, kaszanki, wątrobianki, salcesony, pasztety
Zostań ekspertem wyrobu domowych wędlin!
- Autorzy: Franz Siegfried Wagner
- Wydawnictwo: Multico
- Rodzaj okładki: oprawa twarda
- Data premiery: brak informacji
- Liczba stron: 136
- Wymiary: 14,9 x 20,9 cm
- EAN: 9788370737665