-10%
Dostępność: Bardzo mało < 5 (Wysyłka w 3-5 dni roboczych)

Siostra Salomea fantastycznie gotuje. Myślę, że może być bardziej cenioną kucharką
Siostra Anastazja
Wydaje się, że o makaronach wiemy wszystko, każdy przecież od czasu do czasu robi spaghetti, penne czy łazanki. Ale czy rzeczywiście jesteśmy takimi specjalistami? Nikt nie wie o makaronach więcej niż Włosi. I to właśnie w słonecznej Italii, w przepięknym miasteczku Grottaferrata, położonym niedaleko Rzymu, Siostra Salomea zgłębiała tajniki gotowania i przygotowywania makaronów.
Okazuje się bowiem, że choć dania z makaronem są szybkie, smaczne i pożywne, to aby wydobyć z nich to, co najcenniejsze, trzeba trzymać się pewnych żelaznych zasad. Dziś Siostra Salomea przekazuje je Państwu. Podpowiada, jaki makaron wybrać, jak go dobrze przygotować, jaki sos do niego przyrządzić. Mięsny, rybny, wa...
  • Autorzy:
  • Wydawnictwo: WAM
  • Rodzaj okładki: oprawa: broszurowa
  • Data premiery: brak informacji
  • Liczba stron: 232
  • Wymiary: 14,2x20,2x1,1 cm
  • EAN: 9788327713636

24,90 zł

22,41 zł

- 1 +

Darmowa dostawa od 199,90 zł

Potrzebujesz pomocy?
Pon - Pt. 9:00 - 17:00
tel. 22 836 54 45