-10%
Dostępność: Bardzo mało < 5 (Wysyłka w 3-5 dni roboczych)

Owoce, jak wiadomo, to niezwykle cenne źródło witamin i minerałów, ale również błonnika, enzymów i wielu innych składników odżywczo-trawiennych. Ich inne ważne właściwości to, na ogół, niskokaloryczność i niski poziom glikemiczny, co jest istotne zwłaszcza dla osób stosujących diety na odchudzanie czy też dotkniętych cukrzycą. Natomiast obecność przeciwutleniaczy w owocach pozwala na obniżenie ryzyka chorób serca, udaru mózgu czy nowotworów, ale też ma znaczący wpływ na opóźnianie starzenia się organizmu poprzez eliminowanie wolnych rodników. Dodatkową zaletą książki są zdrowotne przepisy kulinarne.
  • Liczba stron: 130
  • Wymiary: 14,8x20,9 cm
  • EAN: 9788361372646

16,60 zł

14,94 zł

- 1 +

Darmowa dostawa od 199,90 zł

Potrzebujesz pomocy?
Pon - Pt. 9:00 - 17:00
tel. 22 836 54 45