Dostępność: Brak

 Powierzchnia upraw kukurydzy cukrowej w naszym kraju wciąż wzrasta. Głównym odbiorcą kolb jest rynek przetwórczy, jednak coraz większego znaczenia nabiera produkcja kukurydzy na rynek świeży do bezpośredniego spożycia w postaci kolb gotowanych, surowych lub z grilla. Autorka porusza w książce zagadnienia dotyczące wymagań klimatycznych i glebowych rośliny, metod jej uprawy, pielęgnacji plantacji oraz sposobów ochrony kukurydzy cukrowej przed najgroźniejszymi szkodnikami i chorobami.
  • Autorzy:
  • Wydawnictwo: Hortpress
  • Rodzaj okładki: oprawa: broszurowa
  • Data premiery: brak informacji
  • Liczba stron: 92
  • Wymiary: 16,5x23,5 cm
  • EAN: 9788361574279

  Aktualnie niedostępny

Potrzebujesz pomocy?
Pon - Pt. 9:00 - 17:00
tel. 22 836 54 45