Zeszyt GASTROnomiczny. Zbiór zadań... cz.2
Zeszyt GASTROnomiczny. Zbiór zadań praktycznych pomoże wyszlifować umiejętności praktyczne niezbędne na egzaminie zawodowym oraz w pracy technika żywienia i usług gastronomicznych.
Różnorodne typy zadań zadania testowe zamknięte, zadania typu prawda / fałsz, zadania z uzupełnianiem treści, zadania do pracy grupowej stanowią interesującą formę utrwalania wiadomości i dbają o rozwój kompetencji w różnych obszarach.
Pod kodami QR znajdują się filmy urozmaicające naukę, a po każdym dziale atrakcyjne podsumowanie wiadomości w formie krzyżówek, aby ułatwić zapamiętanie wiedzy zdobytej na lekcjach.
Zeszyt GASTROnomiczny może być używany samodzielnie, polecamy jednak korzystać z niego wraz z podręcznikiem Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. HGT.12. Część 2, aby jeszcze lepiej zrozu...
- Autorzy: Joanna Duda , Sebastian Krzywda
- Wydawnictwo: WSiP
- Rodzaj okładki: oprawa: broszurowa
- Data premiery: brak informacji
- Wymiary: brak informacji
- EAN: 9788302219030