Dostępność: Bardzo dużo > 100 (Wysyłka w 3-5 dni roboczych)

Zeszyt GASTROnomiczny. Zbiór zadań praktycznych pomoże wyszlifować umiejętności praktyczne niezbędne na egzaminie zawodowym oraz w pracy technika żywienia i usług gastronomicznych.

Różnorodne typy zadań zadania testowe zamknięte, zadania typu prawda / fałsz, zadania z uzupełnianiem treści, zadania do pracy grupowej stanowią interesującą formę utrwalania wiadomości i dbają o rozwój kompetencji w różnych obszarach.

Pod kodami QR znajdują się filmy urozmaicające naukę, a po każdym dziale atrakcyjne podsumowanie wiadomości w formie krzyżówek, aby ułatwić zapamiętanie wiedzy zdobytej na lekcjach.

Zeszyt GASTROnomiczny może być używany samodzielnie, polecamy jednak korzystać z niego wraz z podręcznikiem Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. HGT.12. Część 2, aby jeszcze lepiej zrozu...

  • Wymiary: brak informacji
  • EAN: 9788302219030

50,90 zł

- 1 +

Darmowa dostawa od 199,90 zł

Potrzebujesz pomocy?
Pon - Pt. 9:00 - 17:00
tel. 22 836 54 45