-10%
Dostępność: Mało < 20 (Wysyłka w 3-5 dni roboczych)

Czy wiesz, że w codziennym jadłospisie powinno się znaleźć co najmniej pięć porcji warzyw i owoców z przewagą warzyw?

Warzywa to nasz naturalny sprzymierzeniec w dbaniu o odporność i zdrowie przez cały rok! Odkryj ich moc przedłużania młodości i zapobiegania chorobom. Które rośliny wspomagają walkę z cukrzycą, nadciśnieniem czy zaparciami? Które poprawiają kondycję oczu, włosów i skóry, a które odżywiają naszą mikrobiotę? Jak jedzenie warzyw wpisuje się w profilaktykę chorób nowotworowych?

Autorka opisuje 23 najpopularniejsze i łatwo dostępne warzywa z naciskiem na ich prozdrowotne właściwości i zastosowania kulinarne. Proponuje przepisy na łatwe i niebanalne potrawy z warzywami w roli głównej: pożywne zupy i obiady, atrakcyjne przekąski (takie jak ciasteczka, gofry, frytki czy muffinki...

  • Autorzy:
  • Wydawnictwo: RM
  • Rodzaj okładki: oprawa: broszurowa
  • Data premiery: 2023-06-12
  • Liczba stron: 280
  • Wymiary: 231x160 mm
  • EAN: 9788381517522

49,99 zł

44,99 zł

- 1 +

Darmowa dostawa od 199,90 zł

Potrzebujesz pomocy?
Pon - Pt. 9:00 - 17:00
tel. 22 836 54 45